K & J Dieleman voor de renovatie van uw keuken

Staat er een renovatie van uw keuken in de planning of bent u zich aan het oriënteren op de mogelijkheden? Vergeet in de keuze van een nieuwe keuken zeker niet de vloer mee te nemen! Naast een nieuw keukenblok is ook de vloer van de keuken immers beeld- en sfeerbepalend. En niet alleen dat overigens, heeft u er namelijk al weleens bij stilgestaan hoeveel een stenen vloer u scheelt in het onderhoud?

Renovatie keukenBetrouwbaar vakmanschap in de plaatsing van tegels

Bij K & J Dieleman bent u helemaal aan het juiste adres als u op het punt staat een renovatie van uw keuken te ondergaan. Niet alleen bieden wij een gespecialiseerde showroom in Terneuzen, met daarin een zeer groot assortiment (natuurstenen) tegels van merken als Grespana, Sphinx en Mosa, maar ook plaatsen wij de tegels desgewenst voor u. Zo’n vijftien jaar aan ervaring en vele onderscheidingen, als die van de SGAT en de Bovatin, rijker biedt K & J Dieleman u ouderwets en betrouwbaar vakmanschap, voorzien bovendien van een goede service. De kwaliteit van ons assortiment vertaalt zich in de kwaliteit van de uiteindelijke vloer, die we gegarandeerd professioneel in u woning of op uw zaak komen leggen.

Maak kennis met onze kennis

Het voordeel van de doorgewinterde tegelzetter bovendien, is dat deze u gevraagd dan wel ongevraagd van kundig advies kan voorzien. Elk project is dus beter af met de professionals van K & J Dieleman. Schroom daarom zeker niet een bezoek te plegen aan onze showroom en informatie omtrent uw eigen keuken renovatie in te winnen – wij laten u graag kennismaken met onze kennis!

   Tegelzetbedrijf     Tegelzetter Zeeland     Contact opnemen