Bij K & J Dieleman kunt u de beste vloertegels kopen en laten plaatsen

Steeds vaker kiezen mensen weer voor het klassieke karakter van een tegelvloer, in bijvoorbeeld woonkamer, keuken of badkamer. Geen wonder ook, want naast de prachtige uitstraling is dit soort tegels ook nog eens heel praktisch in gebruik en onderhoud. Wilt u vloertegels kopen of laten plaatsen in uw woning, dan bent u bij K & J Dieleman helemaal aan het juiste adres.

Vloertegels kopenShowroom met merken als Grespana, Sphinx en Mosa

K & J Dieleman is een gespecialiseerd tegelzetbedrijf en in de provincie Zeeland een zeer gewild aannemer. Met haar showroom aan de Industrieweg in Terneuzen biedt zij potentiële opdrachtgevers bovendien de mogelijkheid verschillende proefopstellingen vast te bekijken en gedegen advies omtrent het eigen beoogde project in te winnen. Wat u namelijk ook voor ogen heeft, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Ons assortiment bestaat uit uitsluitend zeer kwalitatieve tegels, van merken als Grespana, Sphinx en Mosa.

Betrouwbaar voordeel en ouderwetse service

Niet alleen onze tegels maar ook ons bedrijf zelf voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Zo zijn wij als eerste van de provincie bekroond met een officiële SGAT-erkenning. Deze waarborgt de kwaliteit in een goede uitvoering van uw klus. Ook ons lidmaatschap binnen de bond Bovatin erkent onze service en vakmanschap. K & J Dieleman koopt haar assortiment rechtstreeks in, waarmee scherpe prijzen van de vloer- en overigens ook wandtegels voor u als klant gegarandeerd zijn. Grote partijen tegels kunnen tegen een bovendien redelijke vergoeding bij u aan de deur afgeleverd worden – wij ondersteunen het nut van een dergelijke service. Wilt u vloertegels kopen of gewoon eens vrijblijvend rondneuzen in het aanbod, bezoek dan doordeweeks van 9.00 tot 17.00 uur of op zaterdag van 9.00 tot 14.30 uur onze showroom.

   Tegelzetbedrijf     Woonkamer tegels     Contact opnemen