K & J Dieleman voor de aanschaf en plaatsing van uw woonkamer tegels

In steeds meer en meer woonkamers komen klassieke tegels weer helemaal terug, het is een trend die we de laatste jaren signaleren. Het mag ook eigenlijk geen wonder heten, aangezien het niet alleen de rustieke uitstraling is die mensen aanspreekt, het zijn ook de praktische voordelen. Naar een tegelvloer die eenmaal ligt, heeft u jarenlang geen omkijken meer. De afgelopen jaren bleek ook een enorme toename in de keuze voor een verwarmde vloer te spelen, een die het best te combineren valt met woonkamer tegels.

Woonkamer tegelsShowroom met uitgebreid assortiment aan tegels

Bent u zelf ook op zoek naar bijvoorbeeld natuurstenen tegels voor in de woonkamer, dan bent u bij K & J Dieleman aan het juiste adres. We nodigen u uit de voor uw project beste opties met eigen ogen te komen bekijken in onze showroom, gelegen aan de Industrieweg in Terneuzen. Hier vindt u alle gewenste informatie over en voorbeelden van de mogelijkheden, en we staan u graag bij in gedetailleerde adviezen met betrekking tot uw specifieke renovatie.

Wij bieden méér

Bij K & J Dieleman blijft het niet bij een showroom overigens, blijft het niet bij de losse verkoop van woonkamer tegels als die van de merken Grespana, Sphinx en Mosa. Wij bieden méér. Als gespecialiseerd tegelzetbedrijf kunnen we de klus namelijk helemaal voor u afmaken. Onderscheiden met de kwaliteitscertificaten van zowel de SGAT, de Stichting Gespecialiseerde Aannemers Tegel- en natuursteenverwerking, als de Bovatin, de Bond van Aannemers van Tegelwerken in Nederland, bieden wij betrouwbaar vakmanschap en een uitgebreide service – ook voor úw woonkamer tegels!

   Tegelzetbedrijf     Contact opnemen